dissabte, 6 de novembre del 2010

MENU JORNADES DE LA PATATA MORA I DE LA RATAFIA 2010

Menú Degustació de la patata i la ratafia (fins el 24 de Novembre).

Menú jornada de la Patata i de la Ratafia.

-Crema de patata del buffet i fetge gras d'ànec amb cordó de ratafia.

-Parmentier de patata mora amb rap llagostinat, trompetes de la mort i de carquinyoli de farro.

-Melós de vedella amb ratafia i patata crema.

-Coulant de xocolata negra sopeta de fruits vermells amb gelat de ratafia.


Petites bogeries volcàniques:

-Greda de fajol, Carquinyolis de farro, Bombo de ratafia i Núbol de cigaló de ratafia.

Vi sinols criança, Aigua Font Vella, Pa dels Hostalets i Café

24,90 €

972690123 –www.restaurantsantmiquel.blogspot.com

(també som al Facebook)

























Tel, 972690123

–www.restaurantsantmiquel.blogspot.com

(també som al Facebook)