divendres, 5 de novembre de 2010

MENÚ DE FI D'ANY 2010



ESTEM JA PREPARANT EL FI D'ANY, ANIMA'T I VINE.
Menú de Fi d’any 2010

Pals de fajol, de farro i de fuet.

Cruixent de vinagre.

Coca dels hostalets amb carpaccio de vedella i formatge Serrat d’ovella.

Crema de trumfes amb vieires i fetge gras d’ànec.
--------------------------

El nostre “coktail” de marisc..

Parmentier de patata i rap llagostinat.

Costellam de xai lacat amb ratafia i compota de pomes antigues.

Sopa de caqui amb sorbet de menta fresca i efervecent de cítrics.

Brownie de xocolata blanca amb fruites del bosc.



Acompanyaments dels cafés:

Petittes bogeries volcàniques

Torró de xocolata blanca i festucs

Neules amb mousse de xixona

Llet d’euga amb mªLluisa..

Música en Viu Aigües Minerals

Bosses Cotilló Vi (a determinar)

Raïms de la Sort Cava (a determinar)

Cafè

PREU: 88’00 €uros (Iva inclòs)

(es reserva el dret a possibles canvis)

972 690123

Sant Esteve d'en Bas (Vall d'en Bas)

Restaurantsantmiquel.blogspot.com

santmiquel@cuinavolcanica.cat