dissabte, 23 d’octubre de 2010

Menú Degustació bolets de tardor.2010

Menú Degustació bolets de tardor.

Crema de bolets de tardor amb formatge serrat d’ovella Mas Farró.

Cullera d'arròs cremòs de ceps amb ànec.

Amanida amb pastisset de bolets de tardor i carbassa amb salsa de trompetes de la mort.

Espatlla de xai amb baquetes i salsa de ratafia.

Coulant de xocolata negra sobre un coulis de fruita del bosc.

Petites bogeries volcàniques:

-Carquinyolis de farro blanc, Greda de fajol, bombons de ratafia i xocolata, Núvols de ratafia.

Aigua Mineral, Vi Sinols Criança i Cafè

Preu 22,90 €

A part els hi oferim:
-Amanida de figues amb fetge gras d’ànec. 8,10 €

-Amanida de fruites del bosc amb salsa de iogurt i pinyons. 6,50 €

-Amanida de codony i magrana amb pastisset de bolets de tardor i carbassa amb salsa de trompetes de la mort. 6,90 €
-Coca dels Hostalets amb escalivada i laminat de pernil de Porc amb ceba confitada 7,15 €
-Cremòs de ceps i ànec amb formatge serrat d’ovella. 7,15 €
-Rovellons amb allijulivert. 12,50 €
-Crema de carbassa amb escalopa de fetge gras d’ànec i codony 7,90 €
-Crema de bolets de tardor amb moniato i fomatge Serrat d’Ovella Mas Farró. 7,15 €
-Remenat de bolets de tardor amb espàrrecs verds. 7,15 €
-Cuixa de Confit d'ànec amb codony i moniato. 10,60 €
-Rogers a la planxa amb escates de Patata mora, ceba confitada
i salsa de marisc 10,60 €


972690123 –www.restaurantsantmiquel.blogspot.com

(també som al Facebook)