diumenge, 29 d’agost del 2010

A TAULA PER FESTES



Benvolguts srs,


S’acosten les Festes del Tura d’Olot, però hem passat i vindran les diferents festes del pobles que conformen la nostra comarca. Per aquest motiu al Restaurant hem elaborat un menú per poder de gaudir d’un bon àpat de festa. A part disposem de menús per grups i celebracions familiars.


Menú Degustació Especial Festes .

Crema freda de carbassó de l’hort amb formatge serrat d’ovella Mas Farró.

Amanida amb figues i fetge gras d’ànec.

Espatlla de xai amb el seu suc i peres al vi.

Coulant de xocolata negra sobre un coulis de fruita del bosc.

Petites bogeries volcàniques:

-Carquinyolis de farro blanc, Greda de fajol, bombons de ratafia i xocolata, Núvols de ratafia.

Aigua Mineral, Vi Sinols Criança i Cafè

Preu 22,90 €

972690123 –www.restaurantsantmiquel.blogspot.com

(també som al Facebook)

Els invitem a redesdescubrir un nou món de sensacions a la Vall d’en Bas, per aquesta raó el Restaurant Sant Miquel els hi volem oferir una série de menús per disfrutar de la gastronomia de la zona, en un espai tranquil i privilegiat.

Amb els millors productes de la comarca, els hi oferim una cuina amb la conservació de les arrels a la cuina amb la precisa evolució del moments.

Els hi oferim elaboració propia de postres amb un grat assoritit de combinacions.

Poden regar tots els nostres apats amb una completa carta de vins.

-Els hi oferim les seguents opcions;
-Menú Express -diari de 10,50€
-màxima rapidesa i varietat-
(amb quatre primers, quatre segons a escollir, postres a escollir, aigua o vi i café inclòs)
-Menú gourmet -diari de 16,90€
-màxima qualitat i assortiment-
(amb cinc primers, cin segons a escollir, cinc postres a escollir, aigua o vi i café inclòs)
-Menú degustació de productes de Cuina Volcànica 22,90€
-Menú elaborat amb productes que formen part del colectiu Cuina Volcànica i que volen aportar al client “el territori posat al plat”.
-Menús especials per colles i grups (desde 18,50 a 30,00€)
-La Carta, La Carta de Vins, Els Postres (preu mitg 24 €)
-Varietat de primers, segons i postres.
Amanides vàries, entrants suculents, carns a la brasa, Cassoles tradicionals, Elaboracions d’autor, Assortit varietat de peix en diverses preparacions. Postres d’elaboració propia i en varietat i que fan salivar.
- TAMBÉ FEM MENJAR PER EMPORTAR.

Esperem que puguin gaudir de lo que els hi oferim, rebin una cordial salutació,
Restaurant Sant Miquel

santmiquel@cuinavolcanica.cat



tel. 972690123



Mas Colomer s/n Sant Esteve d’en Bas (Vall de Bas)