dilluns, 18 de gener de 2010

MENÚ DEL FARRO I DEL FAJOL (Jornades gastronòmiques de Cuina Volcànica)

PROGRAMA DE LA FIRA DEL FARRO
PROGRAMA DE LA FIRA DEL FAJOL
A partir del 25 de Gener fins el 21 de Febrer podeu venir a degustar el Fajol i el Farro de la Garrotxa en el present menú que us mostrem i també podeu trobar aquests productes en diferents plats de la nostra carta.

MENÚ DEL FARRO I DEL FAJOL

Farro amb fetge gras d'ànec.
--
Tallarines de farina de Fajol amb salsa de ceps i formatge Serrat d'Ovella Mas Farró.
--
Cuixa d'ànec confitada amb naps negres i blat de moro.
----
Pastís de Fajol amb praliné d'avellanes i mató amb gelat de ratafia.

Petites bogeries volcàniques
-Carquinyolis de Farro, Greda de fajol, nubes de ratafia i bombo de xocolata negra.

Aigües , Vi Sinols criança ,cafés

PREU : 22,50 €