ESTEM JA PREPARANT EL FI D'ANY, ANIMA'T I VINE.
Menú de Fi d’any 2010
Pals de fajol, de farro i de fuet.
Cruixent de vinagre.
Coca dels hostalets amb carpaccio de vedella i formatge Serrat d’ovella.
Crema de trumfes amb vieires i fetge gras d’ànec.
--------------------------
El nostre “coktail” de marisc..
Parmentier de patata i rap llagostinat.
Costellam de xai lacat amb ratafia i compota de pomes antigues.
Sopa de caqui amb sorbet de menta fresca i efervecent de cítrics.
Brownie de xocolata blanca amb fruites del bosc.
Acompanyaments dels cafés:
Petittes bogeries volcàniques
Torró de xocolata blanca i festucs
Neules amb mousse de xixona
Llet d’euga amb mªLluisa..
Música en Viu Aigües Minerals
Bosses Cotilló Vi (a determinar)
Raïms de la Sort Cava (a determinar)
Cafè
PREU: 88’00 €uros (Iva inclòs)
(es reserva el dret a possibles canvis)
972 690123
Sant Esteve d'en Bas (Vall d'en Bas)
Restaurantsantmiquel.blogspot.com
santmiquel@cuinavolcanica.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada