dijous, 12 de novembre de 2009

MENU DE FI D'ANY 2009


Menú de Fi d’any 2009
Llauna de xips de verdures. Xumet de mató, tomata i pernil ibéric. Fuet amb pa amb tomata. Raviolis de carbassa amb formatge Serrat d'Ovella.
-
Coca de pa fajol de la casa amb amanida, bolets confitats i fruita del temps.
-
Suquet de llagosta amb parmentier de patata del buffet i trompetes de la mort.
-
Melós de Vedella amb Fetge gras d'ànec i salsa de Ratafia.
-
Sopeta de taronja sanguina amb sorbet de menta fresca i cruixent de Tortell d'Olot.
-
Tronc de nadal amb praliné d'avellanes, formatge fresc i trufa de festuc.
-
Acompanyaments dels cafés: Petittes bogeries volcàniques Bombo de xocolata blanca Teules de fajol i taronja Espuma de ratafia i nous.
Música en Viu Aigües Minerals Bosses Cotilló Vi (a determinar) Raïms de la Sort Cava (a determinar) Cafè PREU: 85’00 €uros (Iva inclòs) (es reserva el dret a possibles canvis)