dissabte, 31 d’octubre del 2009

MENU JORNADES DE LA PATATA MORA I DE LA RATAFIA


(del 07 de Novembre al 30 de Novembre)
MENÚ DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA PATATA DELS HOSTALET I DE LA RATAFIA DE BESALÚ


Piruletes de Formatge Serrat d'Ovella Mas Farró.


Crema de trumfes del buffet amb fetge gras d'ànec.


Calamars a la Olotina amb patata mora..


Mousse de vainilla i ratafia amb nous.


Petites bogeries volcàniques:


Greda de fajol de la Garrotxa i pinyons, Bombons de xocolata amb ratafia, Carquinyolis de farro blanc de la Garrotxa, Núvol de Cafè.


Aigua Font Vella Vi Sinols Criança negre Cafè


PREU 22,50 €. (TAULA COMPLETA)

MENÚ MOSTRA GASTRONÓMICA DE LA GARROTXA -RT.SANT MIQUEL



MENÚ MOSTRA GASTRONÓMICA DE LA GARROTXA -RT.SANT MIQUEL
(fins el 25 de Desembre)
Premsat de fesols de Sardines amb pebrot escalivat i fesols de Santa Pau amb olivada.



Suquet de Congre amb patata móra.


Milfulls de vedella amb carbassa i cruixents de moniato amb salsa de ratafia.


Sopeta de taronja sanguina amb sorbet de menta i cruixent de tortell d'Olot.


Pastís de 25é Aniversari de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa


Petites bogeries volcàniques:


Greda de fajol de la Garrotxa i pinyons, Bombons de xocolata amb ratafia, Carquinyolis de farro blanc de la Garrotxa, Núvol de Cafè.


Aigua Font Vella Vi Sinols Criança negre Cafè


PREU 28,50 €. (TAULA COMPLETA)
 


MENU DIARI I RÀPID 2009

MENÚ DIARI I RÀPID PER 10,50 €
(de dilluns a divendres, exepte festius)
*4 PRIMERS I 4 SEGONS A ESCOLLIR

Exemple de Menú, varia cada dia segons productes de mercat.
Plats Fixes:
-Dimarts, Paella d'arròs.
-Dijous, Carn d'Olla
-Divendres, Fideus a la Casola


Avui el Sant Miquel ofereix de Menú:


Amanida Catalana.
Arròs a la cubana. (ou i tomata)
Macarrons de la casa.
Lassanya (carn, espinacs i bolets)
Verdura bullida.
----

Galta de porc guisada.
Conill amb samfaina.
Costelló de porc a la brasa.
Bistec de vedella a la brasa.
Pollastre al forn amb patata al caliu.
----
Compota de poma amb mousse de vainilla.

Pastisset de poma amb crema.
Pressec. Gelat de tall al gust.
Pudding de poma. Iogurt al gust. Mel i Mató.,
Grana seca. Flam d'ou o Vainilla. Crema Catalana

Menu diari de selecció Novembre 09

MENÚ DE SELECCIÓ (de dilluns a divendres, exepte festius)



Amanida de favetes amb butifarra negra
menta fresca.


Coca dels hostalets amb samfaina i formatge Serrat d’Ovella i amanida.


Crema de trumfes de la Vall amb llardons de la mocada.
----


Galta de porc sense feina amb Naps negres de la Vall.


Melòs de vedella amb salsa de ratafia.


Bacallà amb verduretes i mussolina d’alls.
----


Mató amb gelat de Mel de la Garrotxa..


Broixeta de fruita del temps amb coca de llardons i iogurt de la Fageda.


Petites bogeries volcàniques.


(escollir postres amb plats principals per l’elaboració d’aquests amb la màxima eficàcia)
----
Pa, Aigua i Vi de la casa, café (inclosos)
Preu: 16,90 €