SUQUET DE CONGRE AMB PATATA MORA
Ingredients per a quatre persones
Pel Fumet
Oli d’Oliva
Peix de roca, crustacis,...
1 cabeza Alls
4 tomates madurs
½ pebrot vermell
Aigua
Oli d’oliva extra.
1 cabeza
4u. tomata madurs.
400gr. patata mora
800gr. congre
sal i pebre
Preparació
1.Pel fumet poseu en una olla els alls xafats i les tomates i deixeu sofregir, afegiu els crustacis i el marisc i deixeiu coure.
2.Tot seguit afegiu l’aigua i deixeu coure durant 20 minuts. Coleu i reserveu.
3.Netejeu el congre, el marqueu a la paella i reserveu.
4.Feu un sofregit amb l’all i les tomates.
5.Afegim les patates esqueixades i remeneu.
6.Cubriu les patates amb el fumet i deixeu coure durant 20 minuts.
7.Al final de la cocció afegiu l’allioli negat.
Comentaris
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada