dimecres, 1 d’abril del 2009

MILFULLS DE VEDELLA I PATATA DEL BUFET CONFITADA AMB SALSA DE VI NEGRE.



MILFULLS DE  DE VEDELLA I PATATA DEL BUFET CONFITADA AMB SALSA DE VI NEGRE.


Ingredients per a quatre persones
1 Llengua de Vedella de 1000 a 1500gr.
300gr. de Patates mora
Vi merlot 1 botella
Mantellina de porc.
2u. De ceba de Figueres
1u. pastanaga
1u. Porro
2 dents d’all
branca de romaníl
fulla de llorer
gingebre
oli d’oliva
sal i pebre
aigua


Preparació
1.Escaldeu les llengues en aigua bullent durant més o menys 5 minuts, les retirem i les pelem en calent.
2.Tot seguit marqum les llengues en una paella, previament salpebrades, afegiu labresa de verdures i un cop estovades les verdures i dorades les llengues hi afegim el vi negre i acabeu de cobrirla amb aigua. Afegiu les herbes aromatiques.
3.Deixem coure a foc lent fins aconfdseguir que la carn de la llengua sigui ben tova.
4.Un cop aconseguit es retira del foc i es deixa reposar.
5.Es retira la llengua i es deixa refredar.
6.Mentre, triturareu la salsa i la passarem pel xino, rectifiqueu de sal.
7.Feu les patates confitades, pelat les patates i tallades a rodelles ben fines, i cogueu-les cobertes d’oli, amb sal i pebre al forn lentament.
8.Talleu la llengua a rodelles i aneu montant una cap de llengua i una de patata fins a aconseguir una ració prudent.
9.Enbolqueu-ho tot plegat en matellina de porc per aconseguir que no es desfaci el milfulls. Daureu-ho al forn.
10.Acabeu-ho napant el milfulls amb la salsa de la cocció.

Comentaris
Podem afegir al plat qualsevol tipus de bolets de temporada, ja que hi acompanyent molt be.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada